Підсумки M-Tac (М-так)

img

Сортування

за популярністю
img

Фільтри

ціна, колір, бренд
img фільтрувати:

Життя в екстремальних польових умовах багато в чому залежить не тільки від наявності, а і якості екіпіровки. Підсумки в даному випадку виступають головним елементом для зберігання й перенесення речей. Професійне спорядження з цієї категорії від М-Так оснащене всім необхідним функціоналом і заточене під високі експлуатаційні навантаження.

Підсумки M-Tac: різновиди та особливості

Медичний підсумок M-Tac

Швидкість використання індивідуального комплекту першої допомоги (IFAK), а також його об'єм безпосередньо залежать від організації внутрішнього простору, розміру та способу носіння конкретного медичного підсумка. Вони бувають чотирьох типів:

  1. Горизонтальна орієнтація. Являють собою комплекс із двох частин: безпосередньо до спорядження кріпиться база, а вже в ній фіксується сама аптечка. Закріпити горизонтальний медичний підсумок можна в будь-якому зручному місці на екіпіровці завдяки продуманій конструкції та наявності необхідних кріплень. Оптимально використовувати для невеликих за обсягом IFAK.
  2. Вертикальна орієнтація. Більшість моделей із цієї категорії відкриваються зверху, а внутрішній простір може дозволити зручніше сегментувати медикаменти. Але розкрити весь потенціал вертикальних підсумків можливо не в усіх умовах, саме тому горизонтальні варіації хоч і часто не такі місткі, проте більш універсальні.
  3. City серія. Компактні розміри дають змогу розмістити цей підсумок у будь-якому з перерахованих вище варіантів або просто в кишені. Вони являють собою мініаптечку, в якій можна зберігати й переносити компактну групу медикаментів (ампули, пластирі тощо).
  4. Підсумки для турнікета. Їхнє головне завдання полягає в безперешкодному та швидкому доступі до джгута (турнікета). І вони з ним справляються на 100%.

Утилітарний підсумок М-Так

Використовується для зберігання й перенесення EDC-наборів. Як і у випадку з медичними варіаціями, такі підсумки мають кілька орієнтацій, а саме горизонтальну й вертикальну. Головна відмінність між моделями полягає в системі кріплення, яка буває двох типів:

Підсумки M-Tac для гранат

Цей тип спорядження не просто має забезпечувати швидкий доступ до боєприпасу, а й бути безшумним під час відкривання, а також унеможливлювати ймовірність випадання гранати під час активних пересувань. Підсумки на заклепці та велкро – непогані варіанти, але краще віддавати перевагу іншому фіксатору клапана. У більшості підсумків для гранат М-Так клапан закривається на фастекс, що на цей час є найкращим рішенням. Наявність MOLLE інтерфейсу дає змогу закріпити це екіпірування на будь-які сучасні модульні та розвантажувальні системи. Що стосується снарядів, то можна переносити всі поширені гранати (РГД-5, Ф-1, димові тощо).

Сухарні підсумки від бренду M-Tac

Серед інших різновидів виділяються значним об'ємом, адже являють собою невеликий рюкзак з одним центральним відділенням. Він слугує чудовим місцем для перенесення й зберігання запасного боєкомплекту, продуктів та інших речей. У просунутих моделях у центральному відсіку є додаткові кишеньки для зручної організації внутрішнього простору.

Сухарні підсумки М-Так максимально адаптовані під польові умови. Наявність MOLLE на зовнішній стороні дає змогу встановити додаткові підсумки, надійні клапани з регульованими стропами, можливість розміщення екіпіровки на РПС, розвантажувальному жилеті, зручне ручне перенесення тощо.

Підсумок М-Так для магазину штурмових гвинтівок

Модельний ряд охоплює всі основні типи цієї екіпіровки:

  1. Еластичні відкриті підсумки для магазинів АК/AR.
  2. Посилені відкриті підсумки для магазинів АК/AR.
  3. Закриті підсумки для магазину штурмових гвинтівок.
  4. Передня панель для плитоноски під обойми АК/AR.

Підсумки M-Tac для пістолетних магазинів

Цей різновид спорядження може використовуватися для зберігання й перенесення не тільки обойм, а й інших предметів: мультитул, бинт тощо. У нашому асортименті є одинарні, подвійні підсумки для стрілецької зброї відкритого типу або у вигляді модульної вставки.

Купити підсумок M-Tac безпосередньо від виробника можна на militarist.ua

Військторг Мілітарист пропонує придбати якісні професійні підсумки за доступною ціною. Оформляючи замовлення у нас, ви завжди можете розраховувати на безкоштовну висококваліфіковану консультацію, а також на допомогу у виборі спорядження та екіпіровки. Ми гарантуємо високу якість наших товарів і швидку доставку по всій території України.

Вгору