img

Сортування

за популярністю
img

Фільтри

ціна, колір, бренд
img фільтрувати:

4108 грн.

4 464 грн.

416 грн.

476 грн.

416 грн.

476 грн.

676 грн.

714 грн.

832 грн.

893 грн.

260 грн.

268 грн.

364 грн.

387 грн.

364 грн.

387 грн.

364 грн.

387 грн.

312 грн.

328 грн.

Створення бренду М-Тас (Militarist Тactical) – новий крок у розвитку ТМ «Мілітарист». Маючи десятирічний досвід роботи з польовим та тактичним спорядженням, компанія об'єднала зусилля українських та зарубіжних виробників для створення якісного спорядження, польової форми, взуття й аксесуарів. Одним із головних пріоритетів при створенні продукції бренду М-Тас є пошук оптимального поєднання ціни та якості товару.

Сучасні матеріали та дизайн, доступна ціна та якість – ключові позиції, на які ми спираємося при розробці моделей одягу та спорядження від М-ТАС.

Наші співробітники мають великий досвід як у продажу спорядження, так і в його використанні не тільки в екстремальних туристичних походах і тактичних іграх, а й під час безпосередньої участі в бойових діях. Серйозний підхід до розробки кожної моделі: проведення багаторазових тестів, оптимізація дизайну моделі для підвищення її функціональності, а також робота безпосередньо з виробництвом для покращення контролю якості — все це дозволяє нам створювати якісні моделі спорядження та тактичного одягу за помірну вартість.

Ми пропонуємо широкий асортимент тактичного взуття як для зимового, так і для демісезонного використання.

Теплі флісові речі від М-Тас - термобілизна, бафи, шапки, балаклави - чудово доповнюють сучасну систему багатошарового одягу. При створенні тактичного спорядження M-Tac, особливу увагу ми приділяємо якості матеріалів та фурнітурі виробу, тому що не з чуток знаємо про те, наскільки важлива надійність спорядження в критичній ситуації.

Вітро- та вологозахисний одяг SoftShell від M-Tac вже здобув популярність серед клієнтів не лише завдяки низьким цінам, а й за рахунок продуманого ергономічного дизайну, функціональності та зносостійкості.

Крім того, бренд M-Tac випускає серію моральних та патріотичних патчів із ПВХ для всіх, хто бажає показати свою індивідуальність чи висловити свою громадянську позицію. Армійські ідентифікатори, медичні та загальновійськові нашивки представлені в асортименті патчів M-Tac.

Ми неухильно розвиваємо асортимент продукції бренду, шукаємо цікаві рішення для створення продуктів, які підійдуть різним групам клієнтів: військовим, спортсменам, любителям туризму та активного відпочинку. Більшість продукції бренду виробляється в Україні, оскільки ми бачимо один із проявів патріотизму у розвитку українського виробництва. 



Вгору