Новий бренд CYTAC | воєнторг Мілітарист

Новий бренд CYTAC Заснована 2008 році, в місті Шеньчжень, компанія Cytac Technology Limited являеться одним з небагатьох професіональних поставників у Китаї, засередженних на вивченні і розвитку міжнародного ринку для поліцій, а також тактичного продукту.
Cytac предоставляє ряд продуктів, в тому числі полімерні і нейлонові кобури, ремені безпеки, платформи з опорними ніжками, ручні шлюзи, комплекти для чистки, чохли для гармат і багато іншого.
Пройшовши підйоми і спади ринку у проміжку шести років, Cytac пережила послідовний загальний зріст і нещодавно різкий зріст продажу на ринках Європи и Південної Америки, поставивши баланс між якістю і доступністю. Від правоохоронних органоі і військових до державних чиновників і цивільних лиць, продукція продовжує забеспечувати вірну службу по всьому світу. В Бразилії Ситак навіть мав честь бути постачальником в батальйон президентської гвардії.
Рухомі духом постійних інновацій, вдосконалення і прориву, люди Cytac постійно прагнуть адаптуватися до новітніх технологічних стандартів на тактичному ринку, що робить його знаменосцем серед невеликого, але зростаючаого числа китайських постачальників. Через корпоративні цінності честності, самовідданості, співпраці, прогресу і створення безпрограшних результатів в Cytac, сумісна робота з нашими партнерами в Китаї, створює краще майбутнє.

CYTAC КОБУРА ПЛАСТИКОВА ДЛЯ ПМ З КРІПЛЕННЯМ НА РЕМІНЬ ЧОРНА


CYTAC КОБУРА ПЛАСТИКОВА ДЛЯ GLOCK 19/23/32 З КРІПЛЕННЯМ НА РЕМІНЬ ЧОРНА


Назад до списку новин

Вгору